Bra att veta


Flexibel in-och utcheckning
➢ Vi har inga särskilda incheckningstider men vill veta ungefärlig ankomsttid. Meddela gärna vid bokning och ring en timme före beräknad ankomst.

➢ Utcheckningstid är vanligtvis kl 11:00. Om du behöver rummet något längre, kan detta vara möjligt beroende på efterkommande gäst.

➢ Vid utcheckning är vi i regel inte tillgängliga, lämna nyckeln i dörrlåset.

Betalning
➢ Du betalar vid ankomst med kort (Visa eller Master-Card), med Swish eller kontant. Återkommande företagskunder faktureras.

Avbokning
➢ Vi tar inga avbokningsavgifter men önskar ett meddelande så snart du får ändrade planer.


Parkering
➢ Det är fri parkering på gatorna i omgivningen. Men observera att det vintertid är parkeringsförbud en dag i veckan, fredagar på Mariehällsvägen.

➢ Om det inte finns parkeringsplats på gatan kan du parkera på uppfarten till huset. Detta måste ske i samråd med övriga gäster eftersom det annars finns risk att man ”låser in” varandras.


Frukost
➢ Frukosten är uppdukad i frukostrummet på bottenvåningen. Den består av juice, kaffe eller te samt bröd och smör, ost, skinka, någon grönsak och marmelad. Kylvaror placeras i kylskåpet och du tar fram det du vill ha.

➢ Kaffet är klart från kl 6 eller vid tid vi kommit överens om. Tevatten sätter du själv på i vattenkokaren.

➢ Vi, och gästerna efter dig, är glada om du sätter undan disken i diskmaskinen.

Pentry
➢ I pentryt, i korridoren utanför rummen, kan man koka kaffe eller te och värma mat. Enklare matlagning går också bra. Det finns en kokplatta. Stekning undanbedes på grund av ventilationsförhållanden.

➢ Porslin och bestick och övriga husgeråd finns i skåp och lådor. Kylskåpet delas med andra gäster. Se till att du, vid avresa, inte lämnar något efter dig i kylskåpet.

➢ Diskredskap ligger framme på diskbänken. Du kan även ställa ner disk i diskmaskinen i frukostrummet, så tar vi hand om det tillsammans med frukostdisken.


TV och internet
➢ TV visar de fria marksända kanalerna, d v s SVT 1 och 2, TV 4 och några till.

➢ Dator och telefon kan kopplas upp trådlöst (utan kostnad) mot Internet. Du söker nät och anger lösenord som finns på ett informationsbladet i rummet.


Städning
➢ Vid vistelse längre tid städar vi rummet och byter lakan och handdukar en gång i veckan. Vi ber dig då plocka undan saker så att vi kommer åt att dammsuga samt städa duschrummet.

➢ Om du har behov av städutrustning under din vistelse hos oss hittar du det i städskåpet i anslutning till pentryt.

➢ I städskåpet finns även extra toa-rullar.


Rökning och levande ljus
➢ Det har tyvärr visat sig nödvändigt att påpeka att rökning inte är tillåten i huset. Askkopp (upp- och nedvänd blomkruka) finns utanför huset.

➢ Inte heller levande ljus eller annan form av öppen eld är tillåten.


Husdjur
➢ Vi kan tyvärr inte ta emot husdjur.

Bokningsinformation ->


2018-01-24